2015-2016 Eğitim-öğretim Yili Burs Listesi

2015-2016 Eğitim-öğretim Yili Burs Listesi

  • 21 Ocak 2017, 14:01
  • 1817 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Değerli Arkadaşlarım,

Sendikamızın 2. Kuruluş Yıl dönümünde, siz değerli üyelerimizin üniversitede okuyan başarılı evlatlarına, sendika olarak bütün değerli üyelerimizin de 'çorbada tuzu olsun' diye, burs vereceğimizi duyurmuştuk.
İl Temsilcilerimiz aracılığı ile Genel Merkezimize ulaşan bütün başvurular, titizlikle değerlendirilmiş ve burs şartlarımızı haiz aşağıda isimleri belirtilen 105 öğrenci arkadaşlarımız 2015-16 Eğitim yılında, sendikamızdan burs almaya hak kazanmıştır.

Burs duyurumuzda, öğrenci ve velilerinde aradığımız şartları paylaşmıştık. Öncelikle üyelerimizin çocuklarına burs vereceğimizi belirtmiş olmamız hiçbir şekilde eleştiri konusu yapılmamalıdır. Burs başvurusunda bulunan öğrencilerimiz arasında, başarılı öğrencileri tercih etmemiz; hem başarının ödüllendirilmesi, hem de teşvik edilmesi içindir ki; bu da her kurumun aradığı bir şarttır.

İhtiyaç sahibi olması diye bir şartın gerekliliği düşünülebilir, ancak iki sebepten ötürü biz bunu bir burs şartı olarak görmedik. Birincisi, ihtiyaç sahibi olmayan öğrenci olmaz. Dinimizde de fitre-zekat verilecekler arasında öğrenciler ya da talebeler, ekonomik durumlarına bakılmaksızın, dahil edilmişlerdir. İkincisi ise, bankalarımızda çalışan hiçbir üyemizin gelirlerinin rahatlıkla üniversite öğrencisi okutacak seviyede olduğunu düşünmüyoruz.

Burs listemizde yer alan sevgili öğrencilerimize, 15 Ekim 2015 tarihinden itibaren, eğitim yılı sonuna kadar 9 ay boyunca, her ayın 15'de burs ödemeleri yapılacaktır.

Bütün öğrencilerimize 2015-16 Eğitim yılında başarılar diliyoruz.

Saygılarımızla

Öz Finans-iş Sendikası

burs listesi ae