Sendikamız Antalya Bölge Başkanı Yasin Akülkü, Halkbank Kumluca Şubesini, Mavikent Şubesini ve Kemer Şubesini ve Ziraat Bankası Mavikent Şubesini, Kemer Şubesini ziyaret etti, Şube Yöneticileri ve Üyelerimizle biraraya geldi.
Akülkü, Ziyaret kapsamında Halkbank’ta yeni görevlerine başlayan mesai arkadaşlarımızın sendikamıza üyelik işlemlerini gerçekleştirerek kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu’nun selamlarını ve hayırlı olsun dileklerini de kendilerine iletti.
Akülkü, Şubelerimizde görev yapan üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu, talep ve önerilerini dinledi.
Akülkü, "Güçlü bir sendikal yapının, sahada kurulan samimi iletişim ve dayanışmayla daha da büyüyeceğine inanıyoruz. Misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için tüm şube yöneticilerimize, üyelerimize ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görevlerine başlayan arkadaşlarımıza başarılarla dolu bir çalışma hayatı diliyorum."dedi.
Copyright 2019, Öz Finans-İş Sendikası, Tüm Hakları Saklıdır.