BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • 10 Haziran 2021, 16:18
  • 652 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Şube Başkanlarımızla sendikamız ‘Başkanlar Kurulu’ toplantısı yapıldı.

Genel Merkez Binamız Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını Genel Başkanımız Eroğlu gerçekleştirdi.

Genel Başkanımız Eroğlu, Öz Finans İş Sendikasının 42 bine yakın üye sayısıyla iş kolunun en büyük, Hak-İş Konfederasyonunun 3. Büyük sendikası olduğunu hatırlatarak emeği geçen Şube başkanlarına, İl temsilcilerine, Kadın kolları İl başkanlarına, Şube sorumlularına ve bütün üyelere teşekkür etti.

Sendikanın kuruluşundan bugüne kadar destek verenlere de teşekkür eden Genel Başkanımız Eroğlu şunları söyledi; “Sendikamızın kuruluş aşamasından son dönem TİS imza aşamasına kadar Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Sayın Hüseyin Aydın’a hem kuruluş aşamasında hem de sonrasında verdikleri destekler için teşekkürü bir borç biliyor, Bankamızın yeni Genel Müdürü Sayın Alpaslan Çakar ve ekibine de canı gönülden başarılar diliyorum.”

Genel Başkanımız Eroğlu, Genel Kurulların yapılacağını söyleyerek, “2021 yılı içerisinde Covid 19 salgın tedbirleri nedeniyle yapamadığımız Şube Genel kurullarımızı ve sendikamız Genel Merkez Genel Kurulunun tamamlanmasını hedefliyoruz. İnşaallah bugün bu süreci hep birlikte kararlaştırıp, sonuçlandırma niyetindeyiz.”

Üyelerimize doğru bilgi akışının sürdürüleceğini anlatan Genel Başkanımız Eroğlu, “Üyelerimiz için yapacağımız bütün duyurularımızı sosyal medya üzerinden değil, sadece internet sitemiz üzerindeki üye portalından ve şubelerimiz aracılığı ile yapılacağının bilinmesini istiyorum. Bunun ilk denemesini ise TİS imza duyurusunda gerçekleştirdik. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapılarak sendikamıza yöneltilen hiçbir soruya, talebe cevap verilmeyeceğini ve bunun teşkilat ciddiyetinden uzak bir davranış olarak algılanacağını belirtmek istiyorum.”dedi.