BDDK İLE İMZALAR ATILDI

BDDK İLE İMZALAR ATILDI

  • 01 Ekim 2021, 20:08
  • 1904 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Öz Finans İş Sendikası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) arasında 2021-2022 dönemini kapsayan 1. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerefettin Güler, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kemal Karatosun, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Sendikamız kurulduğu günden itibaren çözüm üreten bir sendika olarak üyelerine hizmet ediyor. Yetki aldığımız süreçten itibaren üyelerimizin mali ve sosyal haklarının korumak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Kurumların saygınlığına halel getirmemeye gayret göstermemizin yanında, kurumlarımızın sahibi olan milletimize ve devletimize olan sorumluluğu unutmadan azami gayret içerisinde görüşmelerimizi yürüttük. 11 Ağustos 2021 tarihinde Kamu Çerçeve Sözleşmesinin katkı sağlayan başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Hak-İş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kamu çerçeve sözleşmesi sonrası BDDK'nın Toplu İş Sözleşmesi sürecini TÜHİS ve kurum yöneticileri ile yapılan görüşmeler sonucunda oluşturuldu. BDDK'da görev yapan İşçilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum. Süreçte emeği geçenlere de teşekkür ediyorum."dedi.

İmza törenine Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Ali Kılıç ve TÜHİS Uzmanları Ahmet Karadereli, Esra Yenidünya, Betül Çalışkan katıldı.