GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, İSTANBUL'DA TEMSİLCİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, İSTANBUL'DA TEMSİLCİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

  • 25 Nisan 2022, 11:57
  • 1086 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, İstanbul Avrupa Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen programda İstanbul Avrupa Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Temsilcileri, Kadın Komitesi Başkanları ile biraraya geldi. 

Toplantıda Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu, Sendika çalışmaları güncel konular hakkında bilgi vererek, katılımcıların öneri ve sorularını cevapladı. 

Program ile ilgili bilgi veren İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr. Mümin Evren, "İstanbul Bölge Başkanlığı Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyelerimiz, İl Temsilcilerimiz, Kadın Komitesi Başkanlarımız ve Delegelerimiz ile biraraya geldik. Birlikte gerçekleştirdiğimiz bu güzel programın asıl ev sahibi teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ederim. Programda bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu'na, Ziraat Bankası Bölüm Başkanı Sayın Abdulkerim Kaval'a,  Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Ahmet Bilmez'e, Kadın Komitesi Başkanımız Sayın Cennet Can'a, İstanbul Anadolu Bölge Başkanımız ve Genel Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Abdulcelil Güven'e ve Ziraat Katılım Şube Başkanımız Sayın Celil Tamer Üçer'e yanımızda yer aldıkları için teşekkürlerimizi sunarız."dedi.