GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU: “SENDİKAMIZ, BANKALARIMIZIN ÇÖZÜM ORTAĞIDIR”

GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU: “SENDİKAMIZ, BANKALARIMIZIN ÇÖZÜM ORTAĞIDIR”

  • 16 Ekim 2026, 12:09
  • 97 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, sendikacılığın çalışanların talep ve beklentilerini dile getirmenin yanı sıra kurumların gelişimine katkı sunan önemli bir sorumluluk taşıdığını vurguladı.

Bankacılık, sigortacılık ve finans iş kolunda yaklaşık 300 bin kişinin görev yaptığını belirten Eroğlu, Sendikamızın yetkili olduğu Ziraat Bankası ve Halkbank’ın ülkemizin köklü kamu bankaları arasında yer aldığını ifade etti.

Sendikamızın temel amacının çalışanların sorunlarını tespit ederek çözüm önerileri geliştirmek ve bu önerileri banka yönetimlerine iletmek olduğunu belirten Eroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Sendikamız, bankalarımızın ya da yöneticilerimizin rakibi değildir. Biz, çalışanlarımızın sesini duyuran, taleplerini yönetime ileten ve sorunların çözümüne katkı sunan bir çözüm ortağıyız.

Üyelerimizden doğrudan aldığımız geri bildirimleri değerlendiriyor, çözüm önerilerimizi banka yönetimlerimizle paylaşıyoruz. Amacımız; çalışan memnuniyetini artırmak, çalışma barışını güçlendirmek ve kurumlarımızın gelişimine katkı sağlamaktır.

Biz aynı geminin yolcularıyız. Sendikamız, çalışanlarımızın memnuniyetini ve kurumlarımızın başarısını birlikte yükseltmek için çalışmaktadır.”

 

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN AHMET EROĞLU'NUN AÇIKLAMASININ TAMAMI VİDEO'MUZDA;