GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, VAN'DA TEMSİLCİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, VAN'DA TEMSİLCİLERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

  • 25 Nisan 2022, 14:05
  • 715 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Van Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı ve Iğdır illerinde Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Temsilcileri, Kadın Komitesi Başkanları ve delegelerimiz ile biraraya geldi.

Toplantıda Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu, Sendika çalışmaları güncel konular hakkında bilgi vererek, katılımcıların öneri ve sorularını cevapladı. 

Van Bölge Başkanı İlyas Alparslan program ile ilgili şu bilgileri verdi; "Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu ve Başdanışmanımız Sayın Ahmet Bilmez'in teşrifleri ve katılımıyla Bölge hinterlandımızda yer alan Van, Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı ve Iğdır illerimizde, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerimiz, temsilcilerimiz, kadın komitesi il başkanlarımız, delegelerimiz ile toplantı yaptık. Üyelerimizin talep, öneri ve isteklerini değerlendirdiğimiz güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirildi. Sürece olan katkılarından ve katılımlarından ötürü tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz."dedi.