GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU'NUN YILBAŞI KUTLAMA MESAJI

GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU'NUN YILBAŞI KUTLAMA MESAJI

  • 31 Aralık 2021, 17:29
  • 3303 görüntülenme
  • 3 dk tahmini okuma süresi

Kıymetli arkadaşlarım,

Öncelikle yeni yılın, bütün arkadaşlarımız için; sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Hepinizin heyecanla maaş zamlarınızı merak etmekte olduğunuzun da farkındayım. Bizim görevimiz; sizlerden gelen talepleri ve sorunları, kurumlarımızın yöneticileri ile paylaşıp, bu taleplerin karşılanması ve çalışan memnuniyetinin arttırılması için de çözüm ortağı olmaktır.

Her zaman dediğimiz gibi, derdimiz üzüm yemek olup, bağcı ile kavga etmek gibi bir derdimiz olmamıştır. Bunun sonucu olarak da alınan kararlarla ilgili açıklamaların, kurum yetkilileri tarafından yapılmasını bir nezaket kuralı olarak kabul etmekteyiz ve bugüne kadar da bu hususa dikkat etmeye çaba sarf ettik.

Yetkili olduğumuz kurumlarda; hem Sayın Genel Müdürlerimizin hem Yönetim Kurulu Üyelerimizin hem de İK Yöneticilerimizin, çalışan memnuniyeti konusundaki hassasiyetlerine şahit olmak, bir sendika olarak, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.

İmzalamış olduğumuz TİS hükümlerine göre, yılsonu maaş artışları enflasyon + 2,8 olarak kararlaştırılmış olsa da, hem Sayın Cumhurbaşkanımızın Asgari Ücret artışı konusunda ortaya koyduğu irade hem de bütün çalışanların son dönemde yaşanan kur ve genel fiyatlar seviyesindeki artış karşısında mağdur edilmemeleri kabulü ile, banka yönetimlerimiz de maaş artış oranlarını yeniden revize etmişlerdir.

Hangi kurumda hangi unvan ve pozisyonda maaşlar ne kadar oldu sorusunun cevabını, kurumlarımızın yaptığı duyuruda göreceksiniz. Biz sendika yönetimi olarak; hem Ziraat Bankası, hem Halkbank hem de Ziraat Katılım banlarımızın İK Yöneticileri ile TİS Ek Protokollerimizi imzaladık.

Üzüm yemek derdiyle bağa gittik, bağcı ile görüştük. Bağcı, en güzel üzümlerden bir sepet üzüm hazırladı. Hepinize afiyet olsun.

Başta, Sayın Genel Müdürlerimiz olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimize ve İK Yönetimlerindeki arkadaşlarımıza, hepiniz adına teşekkürlerimi sunuyor, yeni yılınızı tebrik ediyorum.

 

Saygılarımla

Ahmet Eroğlu