GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, ZB GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, ZB GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

  • 15 Kasım 2022, 15:49
  • 5244 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Sayın Ahmet Eroğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ali Kılıç, Sayın Saim Esken, Sayın İrfan Kemal Karatosun ve Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Ahmet Bilmez, Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Alpaslan Çakar’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Genel Başkanımız Eroğlu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Çakar'a, göreve geldiği günden itibaren banka çalışanlarımız için yaptığı mali ve sosyal katkılar için üyelerimiz adına teşekkürlerini ve yaptığımız bölge toplantılarında bize emanet edilen, Üyelerimizden gelen talepleri ve çözüm önerilerimizi sundu.

Genel Başkanımız Eroğlu, Bankalar Birliği Başkanlığını ve Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliğini de uhdesinde bulunduran Genel Müdürümüz Sayın Çakar'a, banka çalışanlarının beklentisini karşılama hususunda, samimiyeti ve gayretleri konusunda en küçük bir endişesinin olmadığını vurguladı.  

Ziyaretimiz sonrası Genel Başkanımız Eroğlu şunları söyledi; "Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Sayın Alpaslan Çakar’a, banka çalışanlarının mali ve sosyal haklarını yükseltilmesi konusunda her türlü katkıyı sunacağına ve hem pandemi sürecinde hem de küresel ekonomik kriz döneminde canla başla gayret sarf eden Kamu Bankaları çalışanlarının enflasyon ve artan hayat pahalılığına ezdirilmemesi için gerekeni yapmaya çalışacağına inancımızın daha da artmış olduğunu belirtmek isteriz. Nezaketinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım."