GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR'I ZİYARET ETTİ

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR'I ZİYARET ETTİ

  • 04 Eylül 2023, 14:15
  • 5611 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Değerli arkadaşlarım,

Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ali Kılıç, Sayın İrfan Kemal Karatosun ve Başdanışmanımız Sayın Ahmet Bilmez ile Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Alpaslan Çakar’ı yeni taşındıkları İstanbul Finans Merkezi’ndeki makamında ziyaret ettik.

Sendikamız Yönetimi ve 15 Şube Bölge Başkanımızla birlikte; Ziraat Bankası, Halkbank ve Ziraat Katılım'ın ülke sathına yayılmış 3 bin 289 Bölge Başkanlığı, Şubeleri, Birimlerini ve burada çalışan Değerli Arkadaşlarımızı ziyaret ederek, çalışma şartlarını bizzat müşahade edip arkadaşlarımızın talep ile önerilerini ilk ağızdan almaya gayret ettiğimizi ve son dört ay içerisinde de 2 bin 200’den fazla Bölge, Şube ve Birimi ziyaret ettiğimizi, ziyaretler tamamlanınca da her üç Bankamız Yönetimine de bir rapor sunacağımızı arz ettik.

Genel Müdürümüz Sayın Çakar'a; bugüne kadar personel lehine almış oldukları kararlar için teşekkür edip, yıl içerisinde yaşanan başta konut kiraları olmak üzere fiyatlardaki ve enflasyondaki artışın bütün vatandaşlar gibi bankacı arkadaşlarımızı da olumsuz etkilediğini belirterek, Kamu Bankası çalışanları olarak Bayram, Tatil, Deprem vesaire demeden bütün arkadaşlarımızın sahada canla başla çalışmaya devam ettiklerini, diğer bankalardaki ve kurumlardaki ücret artışlarının da dikkate alınarak önümüzdeki günlerde başlayacak olan yeni dönem TİS çalışmalarında desteklerini ve katkılarını arz ettik.

Sayın Genel Müdürümüze sözlü olarak arz ettiğimiz yeni dönem TİS temel ilkelerini içeren taleplerimizi İnsan Kaynakları Yöneticilerimize sunduk.

Yeni dönem TİS görüşmeleri başlamadan önce ziyaretlerimize Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan ve Ziraat Katılım Genel Müdürü Sayın Metin Özdemir’le devam edeceğiz. Umut ediyorum ki, yeni dönem TİS çalışmalarımız da üyelerimiz ve bankalarımız çalışanları için güzel kazanımlarla sonuçlanacaktır.

Saygılarımla.

 

Ahmet EROĞLU

GENEL BAŞKAN