GÜVEN, HALKBANK KOORDİNATÖRÜ ERTUNA'YI ZİYARET ETTİ VE ZİRAAT BANKASI YENİŞEHİR ŞUBESİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

GÜVEN, HALKBANK KOORDİNATÖRÜ ERTUNA'YI ZİYARET ETTİ VE ZİRAAT BANKASI YENİŞEHİR ŞUBESİNE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

  • 27 Eylül 2024, 17:01
  • 161 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Halkbank İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörü Necip Ertuna'yı makamında ziyaret etti. Güven, Bölge Koordinatörlüğü Yöneticileri ile Üyelerimizi de ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Güven, İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörü Ertuna'ya sendika faaliyetleri ile ilgili bilgi vererek, fikir alış-verişinde bulundu. 

 

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPTI
Güven, bu ziyaretin ardından Ziraat Bankası Kurtköy Yenişehir Uydukent Şubesine Şube Müdürü olarak atanan İbrahim Gündüz'e 'Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun Hayırlı olsun dilekleri ile selamlarını ileten Güven, Şube Müdürü Gündüz'e sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, görevinde başarılar diledi. 

Güven, Halkbank Bosna Bulvarı Şubesi ve Anadolu Adalet Sarayı Şubesindeki üyelerimizi de ziyaret ederek bir araya geldi. 

Güven, "Misafirperverliklerinden dolayı İstanbul Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sayın Necip Ertuna'ya, Kurtköy Yenişehir Uydukent Şube Müdürü Sayın İbrahim Gündüz'e ve üyelerimize teşekkür ediyorum."dedi.