HALKBANK İK GRUP BAŞKANI VE GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI ZİYARET EDİLDİ

HALKBANK İK GRUP BAŞKANI VE GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI ZİYARET EDİLDİ

  • 26 Ağustos 2022, 17:14
  • 1560 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Ali Kılıç, İrfan Kemal Karatosun, Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven ile Ziraat Katılım Şube Başkanımız Celil Tamer Üçer,  Halkbank İnsan Kaynakları Grup Başkanı Fatih Şahbaz, Operasyon İşlemleri ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ergin Kaya, Kurumsal Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Yalcın Madenci, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Halil İbrahim Yıldız'ı makamında ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Kılıç ve Karatosun, Şahbaz, Kaya, Madenci ve Yıldız'a sendika çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, güncel konularda sohbet etti. 

Kılıç, Karatosun ve Güven, "Misafirperverliklerinden dolayı Halkbank İnsan Kaynakları Grup Başkanı Sayın Fatih Şahbaz'a, Operasyon İşlemleri ve Destek Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ergin Kaya'ya, Kurumsal Ticari Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yalcın Madenci'ye, İnsan Kaynakları Daire Başkanı Sayın Halil İbrahim Yıldız'a teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.