HALKBANK KAYSERİ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ KEFKİR VE ÜYELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

HALKBANK KAYSERİ BÖLGE KOORDİNATÖRÜ KEFKİR VE ÜYELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

  • 24 Şubat 2022, 09:47
  • 616 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir'i makamında ziyaret etti. Pektaş, Kayseri'de Şubelerde de ziyaretlerde bulunarak üyelerimizle biraraya geldi. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Pektaş, sendika faaliyetleri hakkında bilgi verip, Kefkir'in önerilerini dinleyerek not aldı.

Pektaş,"Yoğun çalışma temposu içerisinde zaman ayıran, Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Sayın Hakan Yılmaz Kefkir'e teşekkür ediyorum."dedi.

ÜYELERİMİZİ DE ZİYARET ETTİ

Pektaş, Bölge Başkanlığında görevli üyelerimizi de ziyaret ederek istek ve önerilerini dinlerek çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Pektaş, "Halkbank Sivas Caddesi Şubesi, Halkbank Melikgazi Şubesi, Kayseri Gevhernesibe Şubesi, Kayseri Merkez Şubesi, Kayseri Ziraat Katılım şubeleri ve Ziraat Bankası Ticari Şube yönetici ve arkadaşlarımıza ziyaretler yaptık. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu’nun selamlarını ilettik. Saygıdeğer yöneticilerimize ve arkadaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim."dedi.