HALKBANK UYS ÇALIŞTAYINA 'SAHA' RAPORUMUZ SUNULDU

HALKBANK UYS ÇALIŞTAYINA 'SAHA' RAPORUMUZ SUNULDU

  • 19 Ocak 2021, 20:15
  • 1727 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi


Öz Finans İş Sendikası İstanbul Anadolu Şube Başkanı Abdulcelil Güven, sendikamız adına UYS Çalıştayına katıldı. 

Ayrıca Çalıştaya Halk Akademi Daire Başkanı Ethem Arslanhan, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Kariyer Yönetimi ve Atamalar Bölüm Müdürü Mehmet Zahit Yılmaz, Halk Akademi Daire Başkanlığı Egitim Teknolojileri Ölçme ve Derecelendirme Bölüm Müdürü Gamze Taştan, İnsan Kaynakları ve Halk Akademi Birim Yöneticileri, Uzmanları ile çalıştaya katılması için davet edilen çeşitli ünvan gruplarından Şube ve Genel Müdürlük çalışanları katıldı. 

Çalıştayda yeralan katılımcılar gündem maddelerine göre kendi düşünce ve fikirlerini beyan ederken, Şube Başkanımız Güven, Sendikamızca hazırlamış olan 'Saha Çalıştay Raporunu' Halk Akademi Daire Başkanı Arslanhan'a, Kariyer Yönetimi ve Atamalar Bölüm Müdürü Yılmaz'a, Halk Akademi  Daire Başkanlığı Egitim Teknolojileri Ölçme ve Derecelendirme Bölüm Müdürü Taştan'a, İnsan Kaynakları ve Halk Akademi Birim Yöneticilerine ve Halkbank Grup Başkanı Olcay Doğan'a iletilmek üzere teslimi yapıldı. 

Güven, Çalıştayda yer almaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, "Üyelerimizden edindiğimiz bilgiler ile Sendika Yöneticilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalar sonucunda hazırladığımız Çalıştay Raporumuzun sunumunu gerçekleştirdik. Çalıştaya katılan yöneticilerimiz memnuniyetlerini dile getirerek sendikamızın katkılarından dolayı teşekkürlerini iletmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Katkı sunan herkese Öz Finans İş Sendikamız adına bende teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.