KAYSERİ ZİRAAT BANKASI BÖLGE BAŞKANI ELDEMİR VE ÜYELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

KAYSERİ ZİRAAT BANKASI BÖLGE BAŞKANI ELDEMİR VE ÜYELERİMİZ ZİYARET EDİLDİ

  • 24 Şubat 2022, 09:56
  • 573 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Ziraat Bankası Kayseri Bölge Başkanı Serdar Eldemir'i makamında ziyaret etti. Pektaş, Kayseri'de Halk ve Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Şubelerinde ziyaretlerde bulunarak üyelerimizle biraraya geldi. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Pektaş, sendika faaliyetleri hakkında bilgi verip, Eldemir'in önerilerini dinleyerek not aldı.

Pektaş,"Yoğun çalışma temposu içerisinde zaman ayıran, Ziraat Bankası Kayseri Bölge Başkanımız Sayın Serdar Eldemir'e teşekkür ediyorum."dedi.

ÜYELERİMİZİ DE ZİYARET ETTİ

Pektaş, Bölge Başkanlığında görevli üyelerimizi de ziyaret ederek istek ve önerilerini dinlerek çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Pektaş, "2 gün süren ziyaretlerimizde Halkbank, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım'ın Kayseri şubelerinin tamamını ziyaret ettik. Bugün ise Ziraat Bankası Kocasinan, Düvenönü, Kiçikapı, Erciyes, Alpaslan, Sivas Caddesi, Sanayi, Yeni Sanayi, Organize Sanayi Bölgesi ile Halkbank Organize Sanayi Bölgesi, Yeni Sanayi ve Ziraat Katılım Şubelerini ziyaret ettik.  Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu’nun selamlarını ilettik. Arkadaşlarımız ile gündeme dair konularda görüş alışverişinde bulunduk. Arkadaşlarımızdan gelen talepleri gerekli mercilere iletmek üzere not aldık. Saygıdeğer yöneticilerimize ve arkadaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim."dedi.