KONYA'DA ÜNİVERSİTE SINAVINDA DERECEYE GİREN ÜYEMİZİN EVLADI ÖDÜLLENDİRİLDİ

KONYA'DA ÜNİVERSİTE SINAVINDA DERECEYE GİREN ÜYEMİZİN EVLADI ÖDÜLLENDİRİLDİ

  • 10 Eylül 2024, 12:00
  • 205 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit ile Ziraat Bankası Konya Bölge Yöneticisi Engin Kızılok ve Satış Performans Yöneticisi Dr. Yağmur Talat Özbilen, Üniversite sınavında dereceye giren Üyemiz Mustafa Özdemir’in kızı Ahsen Özdemir’e ödülünü takdim etti.  

Sendikamız Genel Merkez Yönetim Kurulu’ nun 15.02.2024 tarih ve 03.167 sayılı kararı gereğince Üyelerimizin dereceye giren çocuklarının ödüllendirilmesi kararı alınmıştı. 

2024 Yılı Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavında (YKS) ilk 2.500'e (EA-1,770, Y-EA-1,651) girerek derece yapan, Ziraat Bankası Konya Buğdaypazarı Şubesi Personeli Üyemiz Mustafa Özdemir’in kızı Ahsen Özdemir, TOBB Ekonomi, Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünü tam burslu olarak kazandı.

Yiğit, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve hayırlı olsun temennilerini ileterek başarılar diledi.

Yiğit, “Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, bu güzel programda bizi yalnız bırakmayarak şeref veren Sayın Kızılok’a, samimi sohbetleri, güler yüzleri ile Sendikamıza vermiş oldukları destek ve ilgiden dolayı şahsım, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.