SAMSUN'DA ETKİLİ İLETİŞİM VE MOTİVASYON EĞİTİMİ

SAMSUN'DA ETKİLİ İLETİŞİM VE MOTİVASYON EĞİTİMİ

  • 28 Eylül 2021, 10:09
  • 686 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız üyesi Ziraat, Ziraat Katılım ve Halk Bankası çalışanlarına "Etkili İletişim Teknikleri ve Motivasyon Geliştirme” başlıkları altında Samsun’da bir otelde eğitim verdi.

Program boyunca eğitmenler, İletişim ve Motivasyon, Beden dili, Yasal haklar başlıkları ile eğitimler verecek.

Verilen eğitim ile kurumsal iletişimi geliştirmek, çatışma yönetimini öğrenmek, sosyal ilişkileri sağlıklı ve etkin biçimde yönetme becerisi kazanmak, bireyin güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olmasını sağlamak amaçlanıyor.

Öz Finans İş Sendikası Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, Dünyada olduğu gibi bizim ülkemizde Covid-19 pandemisi ile mücadele ediyor diyerek, "Bu süreçte canla, başla ve fedakârca hizmet vermeye devam eden bu süreçte her gün yüzlerce müşteriyle yüz yüze ve yoğun bir ortamda çalışmak durumunda kalan sizleri, tüm üyelerimizi buradan alkışlamak istiyorum. Sendikamızca, bu sıkıntılı süreçte üyelerimizi bir nebzede olsa mutlu etmek için ne yapabiliriz sorusuyla yola çıktık ve eğlenirken öğreneceğimiz bir proje hazırladık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın katkıları ile hazırladığımız Projemizin konusu “Finans Sektöründe Çalışan üyelerimizin İletişim ve Motivasyonunu Arttırma” Eğitimi.”dedi.

Programa Genel Başkan Yardımcılarımız Saim Esken, İzmir Şube Başkanımız Funda Bozkurt, Samsun Şube Başkanımız Önder Doğan katıldı.