Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Aras ve Basın Müşaviri Hanefi Ceyhan, Öz Orman-İş Sendikası hatıra ormanı fidan dikim törenine katılarak Sendikamız adına ağaç dikimi gerçekleştirdi.
Öz Orman-İş Sendikası “Medya Çalışanları Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni” Atatürk Orman Çiftliğinde gerçekleşti.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, bugün gerçekleştirilen programın sadece bir ağaç dikim etkinliği olmadığını belirterek, “Bugün burada emeğe, fedakârlığa, vefaya ve birlikte verilen mücadeleye kök salıyoruz.”dedi.
Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Mutlu Aras, sendikamız adına fidan dikimi yaparak can suyunu verdi.
Aras, Dikilen her fidanın; emek, vefa, dayanışma ve ortak mücadele ruhunun simgesi olarak büyüyeceğini söyleyerek hayırlı olmasını diledi.
Copyright 2019, Öz Finans-İş Sendikası, Tüm Hakları Saklıdır.