SENDİKAMIZ GENEL MERKEZİNDE TEMSİLCİ VE KADIN KOMİTESİ İLE BİRARAYA GELİNDİ

SENDİKAMIZ GENEL MERKEZİNDE TEMSİLCİ VE KADIN KOMİTESİ İLE BİRARAYA GELİNDİ

  • 05 Haziran 2022, 16:22
  • 953 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız Ali Kılıç ve Saim Esken, Ankara Bölge Başkanlığı Yönetimi, Temsilcilerimiz ve Sendikamız Genel Merkezi Kadın Komitesi ile biraraya geldi.  Sendikamız Genel Merkez binası konferans salonunda yapılan toplantıda üyelerimizden gelen istek, öneri ve sorunlar konuşuldu. 

Genel Başkan Yardımcımız Ali Kılıç, Türkiye'nin en büyük Bankacılık, Finans ve Sigorta sendikası olduklarını söyleyerek, "Bunun bilinci ile sahada Temsilci, Şube sorumlusu, Komite üyesi olarak 3 bin 500 arkadaşımız görev yapıyor. Bu arkadaşlarımız bankada çalışmalarının yanında gönüllü olarak üyelerimize hizmet ediyor. Sendikacılık gönül işi, gönül vermek gerekiyor. Sizlerde gönül veriyorsunuz. Sendika olarak görevimiz üyelerimizin yaşamlarını her konuda rahatlatacak iyileştirilmeler yapılmasını sağlamak. Bunun için çalışıyoruz."dedi. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu ise toplantıya katılanları kürsüye davet ederek üyelerimizden gelen istek, öneri ve sorunları dinledi, çözüm önerileri üzerine konuştu ve notlar aldı.