Tbmm Idare Amirleri Uslu Ve öz Ziyaret Edildi

Tbmm Idare Amirleri Uslu Ve öz Ziyaret Edildi

  • 21 Ocak 2017, 13:45
  • 1339 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri ve HAK-İŞ Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu ve Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ü TBMM'de makamlarında ziyaret etti.

 

Genel Başkan Eroğlu'na ziyarette Öz Finans İş Genel Sekreteri İrfan Karatosun, Genel Başkan Yardımcıları Atıf Güdül, Erdem Ayhan, Abdulkadir Sağlam, Murat Tekin eşlik etti.

 

TBMM İdare Amiri ve HAK-İŞ Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu, Genel Başkan Eroğlu ve Yönetime başarılar dileyerek, "Çalışmalarınızda her zaman yanınızda olacağım. Sendikacılık gerçekten zahmetli bir iştir. Sizin bu işi başaracağınıza inanıyorum. Çalışanlarla birlik ve beraberlik içinde olursanız üstesinden gelemeyeceğiniz sorun olmaz."dedi.

 

Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her zaman yanınızda olacağız. Birlikte çalışacağız."diye konuştu.

 

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, kuruluş aşaması ve sonrasında verilen destekten dolayı teşekkür ederek yaptığı konuşmada, "Her zaman desteklerinizi gördük. Teşekkürlerimizi sunuyoruz. Merkez binamızda hizmetlerimize başladık. Desteklerinizle üyelerimize daha iyi hizmetler yapacağız."dedi.