ZİRAAT BANKASI ADANA BÖLGE BAŞKANI BULUT VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ ATLI ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT BANKASI ADANA BÖLGE BAŞKANI BULUT VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ ATLI ZİYARET EDİLDİ

  • 06 Temmuz 2023, 15:29
  • 1136 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Atıf Güdül, Saim Esken, Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Adana Bölge Başkanı Atilla Çoğun, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Samsun Bölge Başkanı Önder Doğan, Erzurum Bölge Başkanı Habibe Savaş, Van Bölge Başkanı İlyas Alparslan, Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Ziraat Katılım Şube Başkanı Celil Tamer Üçer, Halkbank Adana Bölge Koordinatörü Mustafa Atlı ve Ziraat Bankası Adana Bölge Başkanı Dr. M. Serdar Bulut'u makamlarında ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Güdül ve Esken, Halkbank Bölge Koordinatörü Atlı'ya ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Bulut'a sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi verdi, çalışma hayatı ve güncel konular üzerine sohbet etti. 

Güdül ve Esken, "Misafirperverliklerinden dolayı Halkbank Adana Bölge Koordinatörümüz Sayın Mustafa Atlı'ya ve Ziraat Bankası Adana Bölge Başkanımız Sayın Dr. M. Serdar Bulut'a teşekkür ediyoruz."dedi.