ZİRAAT BANKASI VAN BÖLGE YÖNETİCİSİ ARVAS VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ BÜDÜN ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT BANKASI VAN BÖLGE YÖNETİCİSİ ARVAS VE HALKBANK KOORDİNATÖRÜ BÜDÜN ZİYARET EDİLDİ

  • 13 Haziran 2023, 00:37
  • 1755 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreteri İrfan Kemal Karatosun, Genel Başkan Yardımcılarımız Saim Esken, Atıf Güdül, Genel Yönetim Kurulu Üyemiz ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Diyarbakır Bölge Başkanımız Tahsin Koçhan, Van Bölge Başkanımız İlyas Alpaslan, Malatya Bölge Başkanımız Bülent Pektaş, Erzurum Bölge Başkanımız Habibe Savaş, Ankara Bölge Başkanımız Ali Gökhan Yücel, Halkbank Van Bölge Koordinatörü Veysi Büdün'ü ve Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Turgut Arvas'ı makamlarında ziyaret etti.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Karatosun, Halkbank Van Bölge Koordinatörü Veysi Büdün'e ve Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Turgut Arvas'a Sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, beraberinde yer alan heyet ile birlikte çalışma hayatı üzerine sohbet edip, önerilerini dinleyip not aldılar.

ŞUBELERİ ZİYARET ETTİLER

Sendikamız Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreteri Karatosun, Genel Başkan Yardımcımız Esken ve Güdül ile birlikte yer alan Bölge Başkanlarımız dan oluşan heyet Ziraat Bankası Van Erciş Şubesini, Muş Malazgirt Şubesini, Bulanık Şubesini, Halkbank Erciş Şubesini, Malazgirt Şubesini, Bulanık Şubesini ziyaret etti. Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Heyet, Şube Yöneticileri ve Üyelerimizle biraraya gelerek sendika faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmede bulunarak istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Heyet adına açıklama yapan Karatosun, "Misafirperverliklerinden dolayı Halkbank Van Bölge Koordinatörü Sayın Veysi Büdün'e ve Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticisi Sayın Turgut Arvas'a, Bankalarımızın Değerli Şube Yöneticilerine ve Kıymetli Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Sendikamıza vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.