Sendikamız Bursa Bölge Başkanı Mehmet Kop, Ziraat Bankası Bursa Bölge Başkanı Mesut Alkan ile Ziraat Bankası Emeklileri Lokali Başkanı Ferit Karadağ'ın ev sahipliğinde Ziraat Bankamızın 162.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen kutlama programına katıldı.
Programa Ziraat Bankası Bursa Şube Müdiresi Emel Sümer, Ziraat Bankası Para Grup Müdürü Cengiz Er, Bankamız emeklileri katılım sağladı.
Bursa Bölge Başkanımız Mehmet Kop, "“Böyle anlamlı bir günde, Bankamıza yıllarca emek vermiş, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren büyüklerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeklilerimize gösterdikleri hassasiyet ve programa davetlerinden dolayı Ziraat Bankası Bursa Bölge Başkanımız Sayın Mesut Alkan’a teşekkür ediyorum. Bankamızın 162. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun. Daha nice yıllarda birlik ve beraberlik içinde bir arada olmayı diliyorum.”
Copyright 2019, Öz Finans-İş Sendikası, Tüm Hakları Saklıdır.