ZİRAAT KATILIM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI, GRUP BAŞKANI VE BÖLÜM BAŞKANLARI ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT KATILIM GENEL MÜDÜR YARDIMCISI, GRUP BAŞKANI VE BÖLÜM BAŞKANLARI ZİYARET EDİLDİ

  • 29 Ağustos 2022, 12:46
  • 1450 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcıları Ali Kılıç, İrfan Kemal Karatosun ve Ziraat Katılım Şube Başkanımız Celil Tamer Üçer, 
Ziraat Katılım Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakütük, Strateji Planlama ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Arif Baştuğ, Ürün Yönetimi ve Dijital Bankacılık Grup Başkanı Suat Tüccar, İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Lokman Yalçınkaya'yı makamında ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Kılıç ve Karatosun, Genel Müdür Yardımcıları Karakütük, Grup Başkanları Baştuğ, Tüccar ve Bölüm Başkanı Yalçınkaya'ya sendika çalışmaları ile ilgili bilgi verdi, güncel konular üzerine sohbet etti.  

Kılıç ve Karatosun, "Misafirperverliğinden dolayı Ziraat Katılım Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Sayın Osman Karakütük, Strateji Planlama ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Sayın Arif Baştuğ, Ürün Yönetimi ve Dijital Bankacılık Grup Başkanı Sayın Suat Tüccar, İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Sayın Lokman Yalçınkaya'ya teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.