ZİRAAT VE HALK BANKASI HAKKARİ, DERECİK, ŞEMDİNLİ, YÜKSEKOVA VE ÇUKURCA ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI HAKKARİ, DERECİK, ŞEMDİNLİ, YÜKSEKOVA VE ÇUKURCA ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 15 Haziran 2023, 19:54
  • 1202 görüntülenme
  • 1 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreteri İrfan Kemal Karatosun, Diyarbakır Bölge Başkanımız Tahsin Koçhan, Malatya Bölge Başkanımız Bülent Pektaş, Ziraat Bankası Hakkari Merkez Şubesi, Hakkari Derecik Şubesi, Şemdinli Şubesi, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı Şubesi, Yüksekova Şubesi, Çukurca Şubesi ile Halkbank Hakkari Merkez Şubesi, Şemdinli Şubesi, Yüksekova Şubelerinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Ziyaretlerde Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Karatosun, Şube Yöneticilerine ve üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Karatosun, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Bankası Hakkari Merkez Şubesi, Hakkari Derecik Şubesi, Şemdinli Şubesi, Şemdinli 34. Hudut Tugay Komutanlığı Şubesi, Yüksekova Şubesi, Çukurca Şubesi ile Halkbank Hakkari Merkez Şubesi, Şemdinli Şubesi, Yüksekova Şubelerinin Değerli Şube Müdürlerimize ve Kıymetli Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.