ZİRAAT VE HALK BANKASI MUŞ VE BİTLİS ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI MUŞ VE BİTLİS ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 14 Haziran 2023, 18:34
  • 934 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Saim Esken, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Van Bölge Başkanımız İlyas Alparslan, Ziraat Bankası Muş Şubesi, Muş Varto Şubesi, Muş Para Grup Merkezi, Cumhuriyet Caddesi ŞUbesi, Hasköy Şubesi, Korkut Şubesi, Bitlis Şubesi, Bitlis Güroymak Şubesi, Bitlis Mutki Şubesi ile Halkbank Bitlis Şubesi, Muş Şubesi, Muş Varto Şubesi, Bitlis Güroymak Şubesinde Şube Yöneticisi ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Ziyaretlerde Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Esken, Güven ve Alparslan, Şube Yöneticilerine ve üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Esken, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Bankası Muş, Bitlis, Muş Varto, Muş Para Grup Merkezi, Cumhuriyet Caddesi, Hasköy, Korkut,  Güroymak, Bitlis Mutki ile Halkbank Bitlis Şubesi, Muş Şubesi, Muş Varto, Bitlis Güroymak Şubeleri Şube Müdürlerimize ve Kıymetli Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.