Baştemsilciler Ve Temsilciler Iletişim Bilgileri

Baştemsilciler Ve Temsilciler Iletişim Bilgileri

  • 21 Ocak 2017, 13:53
  • 1970 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

 

Kıymetli Üyelerimiz,

Bundan yaklaşık iki yıl önce kuruluşunu gerçekleştirmiştik ve geçen iki yıllık süre içerisinde siz değerli üyelerimizin teveccühleri ve gayretler ile de yetkili sendika olarak; hem Ziraat Bankası hem de Halkbank ile Toplu İş Sözleşmesi imzalamaya muvaffak olduk.

Toplu İş Sözleşmesi imzalanması aşamasına kadar yaptığımız çalışmalar önemlidir, ancak sendika ve bilinçli sivil toplum kuruluşu olmamızı sağlayacak çalışmalar dönemi işte bu aşamada başlamaktadır. Sendika üyesi olmanın yanında sendikalı olma bilincine de sahip olmamız ve birlikten kuvvet doğacağını yaşayarak görmemiz gerekmektedir.
Sendikamızın, bütün il ve ilçe merkezlerinde şubesi bulunan iki büyük kamu bankasında yetkili olması, çalışmalarımızın Şubeler, baş temsilcilikler ve temsilcilikler eli ile yürütülmesini elzem kılmaktadır. Bundan dolayı da, sendikamızı hem siz değerli üyelerimiz ve çalışanlarımıza karşı hem de bankayı temsil eden değerli yöneticilerimiz nezdinde temsil edecek, il baş temsilcilerimiz ve il temsilcilerimiz belirlenmiştir. 15-17 Mayıs 2015 tarihinde, kurucularımızın da katılımıyla, temsilcilerimiz ve baş temsilcilerimizle Ankara'da bir tanışma ve eğitim toplantısı düzenlenmiştir.
Her ilimizde, bir Ziraat Bankası ve bir Halkbank temsilcisi olmak üzere iki temsilcimiz ve bir de Baş temsilcimiz görev yapacaklardır. Listede isimleri ve iletişim bilgileri arz edilen temsilcilerimizle; çalışma hayatı ile ilgili her tür sorununuzu, görüşlerinizi, eleştirilerinizi, önerilerinizi ve toplu iş sözleşmesinin uygulamasından doğabilecek aksaklıkları paylaşmanız, hepimizin başarısı için büyük önem arz etmektedir.

Saygılarımla

Ahmet EROĞLU
ÖZ FİNANS İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI

 

1

2

3

4

5