GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, GENÇ BANKACILARLA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

GENEL BAŞKANIMIZ EROĞLU, GENÇ BANKACILARLA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

  • 26 Ocak 2022, 12:32
  • 1379 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Ziraat Bankası Bankacılık Okulu 2. Dönem Mezunlarından olan Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Ziraat Bankası Bankacılık Okulu'nda eğitim gören Genç Banka çalışanları ile bir araya geldi.

Ziraat Bankası Bankacılık Okulu mezunlarından Ziraat Bankası Yetenek Yönetimi Bölüm Başkanlığı Yöneticisi Özlem Gören Moderatörlüğünde yapılan söyleşide yine Bankacılık Okulu mezunları Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Ziraat Bankası Dış Ticaret Operasyonları Bölüm Başkanı Burcu Kurgun, Şube Operasyonları Bölüm Başkanı Zafer Özdek, Ankara Kardelen Şube Müdürü Burcu Ünal Ermişoğlu Genç Bankacılara mesleki tecrübelerini anlattı. 

Ziraat Bankası Bankacılık Okulu Eğitim Binasında 24. Dönem kursiyerleri ile bir araya gelen Eroğlu, yapılan söyleşide kendisinin de 2. Dönem Bankacılık Okulu mezunlarından olduğunu anlatarak geçen süre zarfında mesleki deneyimleri ile ilgili tecrübelerini paylaştı. 

Sendikacılığın önemine değinen Genel Başkanımız Eroğlu, konuşmasına Ziya Paşa’nın, ‘Bilmez insan kadrini âlemde insan olmayan.’ sözleri ile başlayarak Her alanda önce insan olunması ve insanın merkeze alınarak çalışmalar yapılmasını genç meslektaşlarına hatırlattı. 

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen söyleşi yaklaşık 2 saat sürdü. Söyleşiye katılanların Genç Bankacılara başarı temennisiyle program sona erdi.