GENEL BAŞKANIMIZ 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

GENEL BAŞKANIMIZ 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  • 10 Nisan 2021, 16:23
  • 899 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Ziraat Bankası'nın Yeni Genel Müdürü Alpaslan Çakar'a 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkanımız Eroğlu'na ziyarette Sendikamız Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kılıç, İrfan Kemal Karatosun, Saim Esken, Abdulkadir Sağlam, Ankara Şube Başkanımız Ali Gökhan Yücel ve Konya Şube Başkanımız Ömer Rıdvan Yiğit'te eşlik etti. 

Sendikamız Yönetim Kurulu tarafından ziyaret ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı: "Uzun süredir bankamız bünyesinde görev yapan, sahayı ve bankamız camiasını yakından tanıyan ve her haliyle içimizden biri olan Sayın Genel Müdürümüzün, bu görüşme esnasında sergilediği samimi ve içten yaklaşımlarının, hem bankamız hem çalışanlar hem de ekonomimiz için umut verici olduğunu görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isteriz. Genel Müdürümüz Sayın Alpaslan Çakar’a, hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, başarılar diliyor ve çalışanlar ve banka yönetimi arasındaki iletişim kanallarının daima açık tutulması yaklaşımının da bizleri ziyadesiyle memnun ettiğini, siz değerli üyelerimizle paylaşmak istiyoruz."