GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, YÖNETİM KURULUMUZ VE KADIN KOMİTESİNDEN ZB GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR’A  'TEŞEKKÜR' ZİYARETİ

GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN EROĞLU, YÖNETİM KURULUMUZ VE KADIN KOMİTESİNDEN ZB GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ÇAKAR’A 'TEŞEKKÜR' ZİYARETİ

  • 21 Ocak 2023, 20:54
  • 741 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkanı Sayın Ahmet Eroğlu başkanlığında Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Alparslan Çakar'a teşekkür ziyaretinde bulunuldu. Ziyarette Genel Müdür Sayın Çakar'a, Merkez Kadın Komitesi Başkanımız Sayın Cennet Can, çiçek takdiminde bulundu. 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Ali Kılıç, Sayın Saim Esken, Sayın İrfan Kemal Karatosun, Sayın Atıf Güdül, Genel Yönetim Kurulu Üyemiz ve Konya Bölge Başkanımız Sayın Ömer Rıdvan Yiğit, Genel Başkan Başdanışmanı Sayın Ahmet Bilmez, Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları Sayın Birgül Değer, Sayın Şenay Gökpınar ve Sayın Şahika Çelik'de yer aldı. 

Ziyarette Genel Başkanımız Eroğlu, Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Çakar’a, banka çalışanlarımız için yaptığı mali ve sosyal katkılar için verdiği tüm desteğe üyelerimiz adına teşekkürlerini sunarak üyelerimizden gelen ek talepleri de kendisine iletti.

Merkez Kadın Komitesi Başkanı Sayın Can, Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Çakar’a en başta kreş parası olmak üzere genel olarak verdiği tüm destekten dolayı çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Kadın Komitesi Başkanı Can, "Kadın Komitesini böyle güzel ve anlamlı ziyarete davet eden Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu’na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, teşekkürlerimizi sunuyoruz."dedi.