HALKBANK ANTALYA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ GEZENERLER VE ZİRAAT BANKASI BÖLGE BAŞKANI ÖZDEMİR ZİYARET EDİLDİ

HALKBANK ANTALYA BÖLGE KOORDİNATÖRÜ GEZENERLER VE ZİRAAT BANKASI BÖLGE BAŞKANI ÖZDEMİR ZİYARET EDİLDİ

  • 19 Eylül 2023, 09:17
  • 1010 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreteri İrfan Kemal Karatosun, Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Anadolu Bölge Başkanı Abdulcelil Güven, Antalya Bölge Başkanı Yasin Akülkü, İzmir Bölge Başkanı Funda Bozkurt, Diyarbakır Bölge Başkanı Tahsin Koçhan, Malatya Bölge Başkanı Bülent Pektaş, Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Sinan Gezenerler'i ve Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Recep Özdemir'i makamlarında ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreterimiz Karatosun, Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Gezenerler'e ve Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Özdemir'e sendikamız faaliyetleri hakkında bilgi verdi, çalışma hayatı ve güncel konular üzerine sohbet etti. 

Mali İşler Başkanı ve Genel Sekreterimiz Karatosun,  "Misafirperverliklerinden dolayı Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Sayın Sinan Gezenerler'e ve Ziraat Bankası Antalya Bölge Başkanı Sayın Recep Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.