Iftarimizi üyelerimizle Açtik

Iftarimizi üyelerimizle Açtik

  • 21 Ocak 2017, 14:00
  • 1325 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

 

Değerli Arkadaşlarımız,

Güzel bir Ramazan Ay'ını ve Ramazan Bayramı'nı daha geride bıraktık. Ramazan'ın kendine has manevi güzelliği yanında, sendika olarak, 19 ilde ve yakın illerdeki, Ziraat Bankası ve Halkbank'ta çalışan yaklaşık 6500 değerli arkadaşlarımızla iftar programlarında bir arada olma güzelliğini de birlikte yaşadık.
Öncelikle sendikamız il temsilciliklerince organize edilen iftar programı davetimize icabet eden; Ziraat Bankası ve Halkbank bölge koordinatörlerine, bölge yöneticilerine ve şube müdürlerine teşekkür ediyoruz.


Bu programların hazırlanmasında emek harcayan ve böylesine güzel bir ortamın hazırlanmasına katkı sağlayan değerli il baş temsilcilerimize ve il temsilcilerimize de teşekkür ediyoruz.


İftar programlarımıza iştirak eden ve sendikamızın Türkiye çapında sesinin duyulmasına katkı sağlayan siz değerli üyelerimize ise ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.


Kayseri, Diyarbakır, Kocaeli, Konya, Bursa, Adana, İstanbul Anadolu Yakası, Edirne, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Antalya, Van, Ağrı, Erzurum, Trabzon, Ankara ve Osmaniye illerinde düzenlediğimiz iftar programlarımıza ait haber ve resimleri siz değerli arkadaşlarımızla sosyal paylaşım sitemiz üzerinden paylaşmıştık.


Bu programlar sırasında siz değerli arkadaşlarımızdan ve iftar programı sonrası temsilcilerimizle yaptığımız toplantılardan elde ettiğimiz sorunlar ve çözüm önerilerimizi içeren bir rapor Genel Yönetim Kurulumuz tarafından hazırlanarak her iki bankamız Yönetimine sunulacaktır.


Son olarak, Çalışma Bakanlığı Temmuz 2015 Çalışma İstatistikleri açıklandı. Sizlerin desteği ve teveccühü ile sendikamızın artık dünden daha büyük ve daha güçlü bir sendika olduğu görülmüştür. Bizler de sendika olarak, sizlerin bu teveccühü ve desteğine layık olma gayretinde bulunmaya devam edeceğiz.


Saygılarımla.