KGK İLE TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

KGK İLE TİS GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

  • 17 Şubat 2023, 14:59
  • 474 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Sekreteri ve Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kemal Karatosun, Sendikamız Ankara Bölge Başkanı Ali Gökhan Yücel, Ankara'da kısa adı KGK olan Kamu Gözetimi Kurumu temsilcileri ve TÜHİS temsilcilerinin katılımı ile Toplu İş Sözleşmeleri görüşmesi için biraraya geldi. 

Kamu Gözetimi Kurum çalışanı üyelerimiz adına TİS görüşmelerine başladıklarını ifade eden Karatosun, "Öncelikli olarak Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen depremde kaybettiklerimizin acısını yaşıdığımızı ifade etmek istiyorum. Hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. HAK-İŞ Başkanlığında, Öz Finans İş Sendikası olarak bütün gücümüzle milletimizin yanındayız. Acı günleri yardımlaşarak ve dayanışarak aşacağız."dedi. 

Karatosun, Kamu Gözetimi Kurumu Temsilcileri Ömür Güvendik, Abdulkadir Emin, TÜHİS Genel Sekreter Yardımcısı Şerafettin Güler, TÜHİS Temsilcisi Recep Bellici ve diğer katılımcılarla TİS görüşmelerini sürdürerek, üyelerin haklarını koruyan bir sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.