SENDİKAMIZ YÖNETİMİNDEN ZİRAAT BANKASI VE HALKBANK GENEL MÜDÜRLERİNE ZİYARET

SENDİKAMIZ YÖNETİMİNDEN ZİRAAT BANKASI VE HALKBANK GENEL MÜDÜRLERİNE ZİYARET

  • 15 Aralık 2021, 14:48
  • 1951 görüntülenme
  • 3 dk tahmini okuma süresi

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu başkanlığında, Sendikamız Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet;

14 Aralık Salı günü sabah, İstanbul’da, Halkbank Genel Müdürümüz Sayın Osman Arslan, İK Grup Başkanı Sayın Fatih Şahbaz ve İK Daire Başkanı Sayın Hasan Gökhan Kılıç’ı ziyaret edip görüşmelerde bulundu.

Akşamüzeri de, Genel Başkan Ahmet Eroğlu başkanlığındaki heyet, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Sayın Alpaslan Çakar ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burhanettin Tanyeri’ne ziyarette bulundu.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu, yaptığı açıklamada:

“Öncelikle her iki kamu bankamızın Genel Müdürlerine ve banka yöneticilerimize, bugüne kadar, üyelerimizden gelen taleplere ve sorunların çözümüne karşı sergiledikleri olumlu yaklaşım ve çalışan memnuniyetinin yükseltilmesi için gösterdikleri gayretli çalışmalar için, sendikamız adına teşekkürlerimizi ilettik. Her konuda, çözüm ortağı olarak kurumlarımızın yanında olmak ve bu çözüm süreçlerinde banka yönetimlerimizin desteğini almaktan duyduğum mutluluğu paylaşmak isterim.

Bugüne kadar, ne TİS dönemlerinde ne de TİS sonrasında, gündeme getirdiğimiz hiçbir soruna bigane kalınmamış ve çözüme kavuşturulması için karşılıklı ve samimi bir gayret ortaya konulmuştur. İmzaladığımız hiçbir TİS ile, üyelerimizin ve banka çalışanlarının enflasyonun altında maaş artışı ile karşı karşıya kalması söz konusu olmadığı gibi, her sözleşmemizde, hem az da olsa artı bir refah payı ve hem de alt unvan gruplarına da imkanlar ölçüsünde ilave zamlar yapılması imkanı yakalanmıştır. Sendikamız, sadece TİS dönemlerinde görüşmeler yapmamakta, bankamız yöneticileri ile TİS sonrası dönemlerde de sürekli olarak irtibatlı ve koordineli olarak, sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması için gayret sarf etmektedir. Üyelerimizin de yakından takip ettiği gibi, imzaladığımız ek protokollerle, yakın zamanda da, bazı kazanımlara şahit olduk.

Bu ziyaretlerimizde de, Sayın Genel Müdürlerimize, son günlerde üyelerimizden gelen talepleri,  içinde bulundukları durumu ve çözüm önerilerimizi ilettik.  Yoğun gündemlerine rağmen, Sayın Genel Müdürlerimizin, arz ettiğimiz hususlardaki yaklaşımı umut verici olmuştur. İnşallah güzel sonuçlara imza attığımız bir ziyaret olacaktır.” dedi.