TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDE 3 BANKA İLE İMZALAR ATILDI

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDE 3 BANKA İLE İMZALAR ATILDI

  • 25 Aralık 2020, 14:26
  • 10690 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Ziraat Bankası, Halkbank ve Ziraat Katılım Bankası’nın değerli çalışanları ve kıymetli üyelerimiz,
Çalışma Bakanlığı tarafından yetki tespit müracaatımız sonunda aldığımız yetkiyi takiben başlayan TİS görüşmelerimiz, dün itibariyle atılan imzalarla, her üç bankamızla da olumlu neticelenmiştir.
 
2021-2023 dönemi Toplu İş Sözleşmemizin bütün arkadaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum.


Öncelikle hem Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın, Halkbank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Sayın Metin Özdemir ve her üç bankamızın İK yöneticilerine, TİS başlangıcından imza aşamasına kadar, sizlerden gelen taleplerimizin karşılanması hususunda gösterdikleri anlayış ve destekler için, hepiniz adına teşekkürlerimi arz ediyorum.

Bankalarımızla vardığımız ortak mutabakat gereği önümüzdeki haftadan önce TİS içeriği açıklanmayacaktır. Bu mutabakatın haklı bir gerekçesi olduğu düşüncesindeyiz ve mutabakata uyacağız.
Bizim mutabakatımıza karşılık, anlaşma içeriğine bir şekilde ulaşıp, paylaşımlar yaparak sendikamız yönetimini ve teşkilatlarımızı açığa düşürmeye çalışan arkadaşlarımıza da, lütfen emeğimize saygı duyun ve doğru olsa bile tarafımızdan yapılacak açıklamaya kadar sabrediniz, diyorum.

Saygılarımla.

Ahmet EROĞLU
GENEL BAŞKAN